lördag 13 oktober 2012

Långtur idag

Idag körde vi långtur i ruskingt oktoberväder till Åbrånet. Lite spännande eftersom vi körde på vägar och stigar som ingen hade kört på innan men Tom var väl förberedd med karta och GPS. Hade ingen aning om att det finns så mycket skogsvägar i Umeåtrakterna. Man kan ju i princip ta sig överallt utan att åka på asfalt. Vart cirka 10 mil idag på nästan bara på skogsvägar och stigar, riktigt kul! Men min teknik i skogen är ju inget vidare så de fick vänta på mig efter de svåra utförskörningarna.

Vägbeskrivning. Ingen fattade förutom Tom och Sune Westman som hade planerat rutten. 
Fler och fler vek ner sig efter vägen eftersom det var duktigt mycket backar. Här är tappra skaran som tog sig hela vägen till Åbrånet.
Efterlängtad mat. Köttet var från gårdens egna avelsdjur och var det var makalöst gott. Satt inte fel med varm soppa till då det var ganska kyligt och rått ute.
Idag körde de även cykelcross på riktigt i Falun då CX-cupen är där och härjar. Darvell vann i vanlig ordning, men Öijer behåller ledartröjan då han har varit med på alla deltävlingar och fightats om topplaceringar varje gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar